Project Description

Διαθέσιμα Χρώματα:

ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Σε περιμένει….

Τα ταξίδια σε συγκινούν. Σε αλλάζουν. Νέα μέρη. Νέοι Ανθρωποι. Νέες Εμπειρίες. Μια ζωή με όμορφες αναμνήσεις. Κάθε ταξίδι ξεκινά με μια αίσθηση προσμονής για το μέλλον και τελειώνει με μια χροιά νοσταλγίας, μια έμφυτη επιθυμία να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε από την αρχή το επόμενο ταξίδι. Η Africa Twin Adventure Sports ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο και θα σας συγκινήσει όσο τίποτα άλλο.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ξεκινήστε με τις εκπληκτικές ικανότητες του Africa Twin και προσθέστε…

Βελτιωμένη προστασία από το αέρα, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου, μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης και 6ταχυτήτων DCT. Και έχεις την τέλεια μοτοσυκλέτα τουρισμού.

Η οδηγική άνεση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με το προαιρετικό σύστημα ανάρτησης Showa Electronically Equipped Ride Adjustment

Εξοπλισμένη για κάθε προορισμό.

Ποιός είναι ο επόμενος προορισμός; Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Τα 24,8 λίτρα καυσίμου προσφέρουν αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων και ο νέος ρυθμιζόμενος σε 5 θέσεις ανεμοθώρακας είναι πιο κοντός, για καλύτερη ορατότητακά ενώ προσφέρει την ίδια εξαιρετική προστασία. Και επειδή ποιος ξέρει πώς θα είναι ο καιρός αύριο – ή στην επόμενη γωνία – τα θερμαινόνενα γκριπ προστατεόυν πάντα τα χέρια σου απο το κρύο.

Άμεση απόκριση και επιλογή DCT.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με μεγάλο φορτίο, χρειάζεσαι άμεση επιτάχυνση για προσπέραση. Κανένα πρόβλημα. Ο δυνατός δικύλινδρος κινητήρας προσφέρει αυξημένες τιμές ισχύος και ροπής από τις 2.500 στροφές μέχρι τον κόφτη. Επιπλέον η προηγμένη τεχνολογία οδήγησης, όπως HSTC, το Wheelie Control, τα 6 προφίλ λειτουργίας οδήγησης (τέσσερις προεπιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης και δύο προγράμματα USER τα οποία επιτρέπουν πλήρη εξατομίκευση) και επιπλέον το DCT έξι ταχυτήτων μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την απόλαυση της διαδρομής.

Standard SHOWA ή SHOWA EERA™΄

Αν οδηγείτε εκτός δρόμου, με συνεπιβάτη ή χωρίς μπορείς αν επιλέξεις ανάμεσα σε δύο αναρτήσεις. Υψηλής ποιότητας, ρυθμιζόμενα ανεστραμμένα μπροστινά πιρούνια Showa 45mm και πίσω αμορτισέρ ή την προσθήκη Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa EERA) για βέλτιστες ρυθμίσεις απόσβεσης όλη την ώρα. Είναι εύκολο; Πολύ! Οι ρυθμίσεις SOFT, MID, HARD και OFF ROAD καλύπτουν όλες τις συνθήκες εδάφους. Επιπλέον η επιλογή USER επιτρέπει εξατομικευμένη ρύθμιση απόσβεσης μπροστά και πίσω και 24 θέσεις προφόρτισης πίσω ελατηρίου.

Για τέλειο έλεγχο.

Οταν είσαι στο δρόμο όλη την ημέρα πρέπει να βλέπεις κα να σε βλέπουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δύο νέοι προβολείς LED  προσφέρουν δυνατό φωτισμό και περιλαμβάνουν φώτα ημέρας Daytime Running Lights (DRL) που προσαρμόζονται αυτόματα στην ένταση του φωτισμού περιβάλλοντος, βελτιώνοντας την ασφάλεια ανεξαρτήτως συνθηκών. Για πρόσθετη ασφάλεια, φέρει φώτα στροφής τριών σταδίων που χρησιμοποιούν την ταχύτητα και τη γωνία κλίσης (έλεγχος μέσω IMU) για αυτόματη προσαρμογή της περιοχής που θα φωτιστεί όταν η μοτοσυκλέτα στρίβει. Τα προστατευτικά χεριών (χούφτες) περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Οι εμπρός και πίσω δείκτες πορείας (φλας) έχουν λειτουργία Emergency Stop Signal. Σε ένα ξαφνικό φρενάρισμα με ταχύτητα πάνω από 50 χλμ./ώρα, τα αλάρμ αναβοσβήνουν γρήγορα για να προειδοποιήσουν τους άλλους οδηγούς για το απότομο και δυνατό φρενάρισμα.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ TFT

Η έγχρωμη οθόνη αφής TFT Multi Information Display (MID) 6,5” επιτρέπει στον αναβάτη να ελέγχει όλα τα συστήματα της Africa Twin, ενώ τα προφίλ οδήγησης (riding modes¬) επιλέγονται από το πάνω αριστερό τμήμα της. Η οθόνη MID μπορεί επίσης να εξατομικεύεται για να προβάλλει διάφορα επίπεδα πληροφοριών σχετικά με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης, ενώ λειτουργεί ακόμα και όταν ο αναβάτης φορά γάντια.

ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ CORNERING LIGHTS

Η ασφάλεια του οδηγού και του συνεπιβάτη είναι το σημαντικότερο. Δύο Φώτα Ημέρας LED – Dual LED Daytime Running Lights (DRL) περιλαμβάνουν Cornering Lights τριών σταδίων , που προσαρμόζουν αυτόματα τη δέσμη φωτισμού στη γωνία κλίσης της μοτοσικλέτας, προσφέροντας βέλτιστη ορατότητα και βελτιώνοντας την ασφάλεια.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Είσαι έτοιμος να φύγεις; Το ντεπόζιτο των 24.8l και ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός της, που περιλαμβάνει θερμαινόμενα γκριπ, θύρα USB, πρίζα φόρτισης ACC και cruise control κάνουν την διαφορά.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σε όλους του προορισμούς και τα εδάφη, η οδηγική άνεση του επιβάτη βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Για την προσαρμογή της απόσβεσης εμπρός, πίσω και την προφόρτιση ελατηρίου σύμφωνα με τις συνθήκες φορτίου και οδήγησης, διατίθεται προαιρετικά το σύστημα ανάρτησης Showa Electronically Equipped Ride Adjustment™ (Showa EERA™)

ΝΕΟΣ ΑΝΕΜΟΘΩΡΑΚΑΣ ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΥΨΟΣ

Σχεδιασμένη για μεγάλα ταξίδια, διαθέτει εκτεταμένο εμπρός φέρινγκ το οποίο για το 22YM περιλαμβάνει μία νέα, πιο χαμηλή κατά 110 χλστ. ζελατίνα, ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος σε 5 επίπεδα, κάτι το οποίο βελτιώνει την ορατότητα αλλά παρόλα αυτά προσφέρει άφθονη προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες.

ΔΥΝΑΤΟΣ ΡΟΠΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Σπορ επιδόσεις χάρη στον 1100cc κινητήρα, ο οποίος παράγει 7% περισσότερη μέγιστη ισχύ (102 Ps (75kW)) και 6% περισσότερη ( 105Nm) , και είναι ισχυρότερος σε όλο το εύρος στροφών σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Ενδεικτικές τιμές:  

CRF1100 Africa Twin Adventure Sports Big Tank: 18.200€

CRF1100 Africa Twin Adventure Sports Big Tank Sp.Colour: 18.550€

CRF1100 Africa Twin Adventure Sports Big Tank DCT: 19.500€

CRF1100 Africa Twin Adventure Sports Big Tank DCT Sp.Colour: 19.850€

CRF1100 Africa Twin Adventure Big Tank El.Suspension: 19.900€

CRF1100 Africa Twin Adventure Big Tank El.Suspension Sp.Colour: 20.250€

CRF1100 Africa Twin Adventure Big Tank El.Suspension DCT: 21.200€

CRF1100 Africa Twin Adventure Big Tank El.Suspension DCT Sp.Colour: 21.550€

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΒΑΡΗ

Χωρητικότητα μπαταρίας Μπαταρία ιόντων λιθίου 12V-6AH (20ώρες)
Γωνία κάστερ 27,5°
Ακτίνα στροφής (μ.)
Απόσταση από το έδαφος (χιλιοστά) 250
Βάρος πλήρως υγρών (κιλά) 238
Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Υψος) (χλστ) 2.330 x 960 x 1.490 (1.545 με τη ζελατίνα στην πιο ψηλή θέση)
Ίχνος (χλστ) 113
Κατανάλωση καυσίμου (λίτρα/χλμ) 4,9 / 100
Μεταξόνιο (χλστ) 1575
Τύπος πλαισίου Ατσάλινο Ημίδιπλο, κλειστού τύπου με αλουμινένιο υποπλαίσιο
Ύψος σέλας (χλστ) 850/870 (χαμηλή σέλα 825, ψηλά σέλα 895 ) (προαιρετικά)
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (λίτρα) 24,8

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Σχέση συμπίεσης 10.1:1
Τύπος SOHC, υγρόψυκτος, 4-χρονος 8-βάλβιδος παράλληλος δικύλινδρος με στρόφαλο 270° και Uni-cam
Μίζα Ηλεκτρική
Διάμετρος & Διαδρομή (χλστ) 92 x 81.5
Διάμετρος γκαζιού (χλστ) 46
Εκπομπές CO2 (γρ/χλμ) 112
Κυβισμός (cc) 1084
Μέγιστη ισχύς KW (PS) / στροφές 75 (102)/7500
Μέγιστη ροπή (Nm/στροφές) 105/6.250
Χωρητικότητα λαδιού (λίτρα) 4,9

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Τύπος συμπλέκτη Υγρός πολύδισκος με ελατήρια, μονόδρομο σύστημα αλουμινίου Ολίσθησης & Υποβοήθησης
Λειτουργία συμπλέκτη Ντίζα
Τελική Μετάδοση O-ring αλυσίδα
Κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχύτητες
Τύπος μετάδοσης Μηχανικό
Quick Shifter Προαιρετικό αξεσουάρ

ΤΡΟΧΟΙ

ABS System 2κάναλο με IMU Επιλέξιμο ABS mode με ρύθμιση on road και off road

ΟΡΓΑΝΑ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

12v Socket ΝΑΙ
Προβολέας LED
Πίνακας οργάνων Όργανα LCD, έγχρωμη οθόνη αφής TFT 6,5” πολλαπλών πληροφοριών
Πίσω φως LED
Φώτα ημέρας ΝΑΙ
Φώτα στροφής ΝΑΙ
Συνδεσιμότητα Bluetooth Audio, Android Auto® and Apple CarPlay® (Η εφαρμογή Android Auto καθώς και το σύστημα φωνητικού ελέγχου Honda Smartphone Voice Control δεν είναι διαθέσιμα προς το παρόν στη χώρα μας
Πρίζα ΝΑΙ(USB Type A, 1.5A)
Αυτόματη απενεργοποίηση φλας ΝΑΙ
Cruise Control ΝΑΙ
Ειδοποίηση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης ΝΑΙ
Ασφάλεια Immobiliser + Προαιρετικός συναγερμός