Το ιστορικό μίας επιτυχημένης επιχείρησης

Η HONDA Δαβανόπουλος είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις δικύκλου στη Β. Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 από τον Παναγιώτη Δαβανόπουλο, λειτουργώντας ως συνεργείο, ενώ το 1973 έγινε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda και λίγο αργότερα επεκτάθηκε και στις πωλήσεις μοτοσυκλετών. Σταδιακά, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του γιου του κ. Παναγιώτη Δαβανόπουλου, Βασίλη, που μεγάλωσε μέσα σε αυτήν κληρονομώντας από τον πατέρα του την αγάπη και το πάθος του για τη μοτοσυκλέτα. Το 1984, που ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης, ο γιος, Βασίλης Δαβανόπουλος, ιδρύθηκε κάθετη μονάδα δικτύου Honda με πωλήσεις, service, ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Μετρώντας από το 1960, η εταιρεία φέτος αγγίζει τα 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο.

Επισκεπτόμενοι τη HONDA Δαβανόπουλος, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλα τα νέα μοντέλα της Honda που κυκλοφορούν στην αγορά.

Στο δεύτερο κατάστημα της εταιρείας επί της οδού Μοναστηρίου 106 φιλοξενείται το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της HONDA. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η σωστή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη όχι μόνο όσον αφορά την αγορά της μοτοσυκλέτας, αλλά και η διαχρονική εξυπηρέτηση του στο κομμάτι του after sales. Το προσεγμένο και ουσιαστικό after sales που παρέχουμε, δίνει αξιοπιστία και διαχρονικότητα στην εταιρία μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση στο κομμάτι του service, παρέχεται μηχανάκι εξυπηρέτησης μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή της μοτοσυκλέτας σας, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία.

moto davanopoulos

Το κατάστημα της εταιρείας επί της οδού Μοναστηρίου 102 στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μια άριστα οργανωμένη μονάδα Honda, έτοιμη να καλύψει τις απαιτήσεις οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας Honda. Εδώ θα βρείτε αξεσουάρ για τον αναβάτη, ανταλλακτικά, γεωργικά μηχανήματα, γεννήτριες και άλλα.