Project Description

Διαθέσιμα Χρώματα:

Η ΠΟΛΗ?

Eίναι όλη δική σου.

Μια μοτοσυκλέτα δεν είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς. Σε ξεχωρίζει. Σηματοδοτεί την ατομικότητα. Λεωφορεία, τρένα και μποτιλιαρίσματα; Ξέχνα τα. Απόλαυσε το ελαφρύ πλαίσιο, το οποίο είναι εξίσου βολικό για έναν έμπειρο, αλλά και άπειρο αναβάτη. Απόλαυσε τη συγκίνηση της άμεση απόκρισης του ζωηρού δικύλινδρου κινητήρα. Εξερεύνησε κάθε γωνία της πόλης σου και μετά προχώρησε και έξω από αυτήν. Το CB500F θα σε μεταφέρει όπου θέλεις να πας.

 απόλυτος έλεγχος

Το ανασχεδιασμένο ψαλίδι εξοικονομεί βάρος. Το πίσω αμορτισέρ μονού σωλήνα, ανάλογο αυτών που συναντάμε σε σπορ μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού, με το μεγάλης διαμέτρου έμβολο εξασφαλίζει άριστη απόκριση της ανάρτησης και διαχείριση θερμοκρασίας. Έχει ρύθμιση προφόρτισης 5 σταδίων με νέους βελτιστοποιημένους συντελεστές ελατηρίων και ρυθμίσεις απόσβεσης.

Σύμφωνα με τις δυναμικές βελτιώσεις του πλαισίου και της ανάρτησης, η απόδοση πέδησης έχει ομοίως βελτιωθεί με το διπλό δισκόφρενο τύπου ‘μαργαρίτα’ 296χλστ. και ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες Nissin. Η τοποθέτηση μικρότερων δίσκων όχι μόνο διατηρεί στο ελάχιστο την προσθήκη βάρους αλλά μειώνει και τη απαιτούμενη πίεση στη μανέτα κατά το φρενάρισμα.

Ο ιδανικός σύντροφος

Οι συμπαγείς διαστάσεις και οι «πολιτισμένοι» τρόποι της, την κάνουν ευκολοδήγητη και την καθιστούν τον ιδανικό σύντροφο στις καθημερινές διαδρομές σας. Οι ίδιες αρετές την καθιστούν πραγματικά απολαυστική για όσους ανυπομονούν να ανακαλύψουν απλά τι μπορεί να κάνει το Σαββατοκύριακο. Το λογικό λειτουργικό κόστος, ανεξαρτήτως συνθηκών, την καθιστά ακόμα πιο ελκυστική.

Η όρθια θέση οδήγησης σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος καθίσματος στα 785χιλ διευκολύνουν τον έλεγχο του αναβάτη. Τα νέα ελαφρύτερα μαρσπιέ από αλουμίνιο, ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα της.

Διαδρομή υψηλής ποιότητας

Όλα τα φώτα είναι τεχνολογίας LED. Η προσθήκη εμπρός φώτων θέσης με βελτιστοποιημένη δέσμη μεγάλης/μεσαίας σκάλας βελτιώνουν την ορατότητα και την ασφάλεια την νύχτα, αλλά και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τα LCD όργανα περιλαμβάνουν τις ενδείξεις : ταχύμετρο, ψηφιακή μπάρα στο στροφόμετρο, διπλός χιλιομετρητής, ψηφιακός δείκτης στάθμης και κατανάλωσης καυσίμου, ψηφιακό ρολόι, θερμοκρασία νερού ένδειξη σχέσης κιβωτίου και Shift UP Indicator.

Απόλαυσε την κάθε στιγμή

Ο ζωηρός δικύλινδρος κινητήρας σε συνδυασμό με ένα απλό, ελαφρύ και σπορ πλαίσιο μπορεί να είναι εξίσου απολαυστικός για έναν έμπειρο αναβάτη, αλλά και τους νέους στον κόσμο των δύο τροχών. Και ενώ η μέγιστη ισχύς των 47,6 Ps (35 kW) την καθιστά κατάλληλη για κατόχους άδειας A2, εν τούτοις η CB500F έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από βασικές επιδόσεις.

Το εξαιρετικά ομαλής λειτουργίας εξάρι κιβώτιο διαχειρίζεται ένας μονόδρομος συμπλέκτης (assist/slipper) για ασφαλέστερη εναλλαγή ταχυτήτων.

ΓΝΗΣΙΑ “NAKED” ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Πραγματικά απολαυστική για άπειρους, αλλά και έμπειρους αναβάτες. Η νέα CB500F διατίθεται με νέα γραφικά και σε 4 επιθετικά χρώματα.

ΔΙΠΛΟ ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ

Η απόδοση πέδησης έχει βελτιωθεί με με δύο δίσκους τύπου ‘μαργαρίτα’ 296χλστ. και ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες Nissin. Η τοποθέτηση μικρότερων δίσκων όχι μόνο διατηρεί στο ελάχιστο την προσθήκη βάρους αλλά μειώνει και τη απαιτούμενη πίεση στη μανέτα κατά το φρενάρισμα.

ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙ

Οι νέοι ελαφρύτεροι τροχοί 5 μπράτσων και το επανασχεδιασμένο ψαλίδι βελτιώνουν την πρόσφυση του εμπρός τροχού, την άνεση και την ασφάλεια του αναβάτη.

LCD ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Όργανα LCD με ταχύμετρο, ψηφιακή μπάρα στο στροφόμετρο, διπλός χιλιομετρητής, ψηφιακός δείκτης στάθμης και κατανάλωσης καυσίμου, ψηφιακό ρολόι, θερμοκρασία νερού ένδειξη σχέσης κιβωτίου, Shift UP Indicator.

ΖΩΗΡΟΣ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Προσφέρει ωφέλιμη ισχύ και ροπή σε όλο το εύρος στροφών. Σπορ ήχος από το τελικό εξάτμισης δύο απολήξεων. Νέες ρυθμίσεις PGM-FI βελτιώνουν την καμπύλη ροπής και το χαρακτήρα του κινητήρα. Συμβατός με Α2 δίπλωμα.

ΝΕΟ ΠΙΡΟΥΝΙ SHOWA 41MM

Άμεσα αντιληπτή είναι η αλλαγή στην εμπρός ανάρτηση με στόχο την αναβάθμιση των συνολικών επιδόσεων.Με νέο ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41mm Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) USD 41χλστ. με νέες πάνω και κάτω πλάκες έδρασης.

Ενδεικτική τιμή 

CB500F: 6.700€

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΒΑΡΗ

Χωρητικότητα μπαταρίας 12V- 7.4AH
Γωνία κάστερ 25,5°
Ακτίνα στροφής (μ.)
Απόσταση από το έδαφος (χιλιοστά) 145
Βάρος πλήρως υγρών (κιλά) 189
Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Υψος) (χλστ) 2.080 x 800 x 1.060
Ίχνος (χλστ) 102
Κατανάλωση καυσίμου (λίτρα/χλμ) 3,5 / 100
Μεταξόνιο (χλστ) 1410
Τύπος πλαισίου Ατσάλινο τύπου διαμάντι
Ύψος σέλας (χλστ) 785
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (λίτρα) 17,1

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Σχέση συμπίεσης 10.7:1
Τύπος 2 κύλινδρος σε σειρά, Υγρόψυκτος, 4-χρονος, 16 βάλβιδος με 2ΕΕΚ
Μίζα Ηλεκτρική
Διάμετρος & Διαδρομή (χλστ) 67 x 66.8
Διάμετρος γκαζιού (χλστ) 34
Εκπομπές CO2 (γρ/χλμ) 80
Κυβισμός (cc) 471
Μέγιστη ισχύς KW (PS) / στροφές 35(47,6)/ 8600
Μέγιστη ροπή (Nm/στροφές) 43/6500
Χωρητικότητα λαδιού (λίτρα) 3,2

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Τύπος συμπλέκτη Υγρός πολύδισκος, Μονόδρομος Συμπλέκτης Ολίσθησης/Υποβοήθησης (assist/slipper)
Λειτουργία συμπλέκτη
Τελική Μετάδοση Αλυσίδα
Κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχύτητες
Τύπος μετάδοσης Μηχανικό
Quick Shifter

ΤΡΟΧΟΙ

ABS System 2-κάναλο ABS
Φρένα Εμπρός Δύο δίσκοι 296mm x 4mm με ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες Nissin
Φρένα Πίσω Δίσκος 240mm x 5mm με δαγκάνα μονού εμβόλου
Ανάρτηση Εμπρός Πιρούνι Showa 41mm SFF-BP USD
Ανάρτηση Πίσω Prolink mono με ρύθμιση προφόρτισης 5 σταδίων, ατσάλινο κοίλο ψαλίδι
Εμπρός ελαστικό 120/70ZR17M/C (58W)
Πίσω ελαστικό 160/60ZR17M/C (69W)
Διαστάσεις Εμπρός Ελαστικού 17 x MT3.5
Διαστάσεις Πίσω Ελαστικού 17 x MT4.5
Τροχός Εμπρός Χυτό αλουμίνιο, 5 μπράτσα διάταξης Y
Τροχός Πίσω Χυτό αλουμίνιο, 5 μπράτσα διάταξης Y

ΟΡΓΑΝΑ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

12v Socket
Προβολέας LED
Πίνακας οργάνων Όργανα LCD με ταχύμετρο, ψηφιακή μπάρα στο στροφόμετρο, διπλός χιλιομετρητής, ψηφιακός δείκτης στάθμης και κατανάλωσης καυσίμου, ψηφιακό ρολόι, θερμοκρασία νερού ένδειξη σχέσης κιβωτίου, Shift UP Indicator
Πίσω φως LED
Φώτα ημέρας
Φώτα στροφής
Συνδεσιμότητα
Πρίζα
Αυτόματη απενεργοποίηση φλας
Cruise Control
Ειδοποίηση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης ΝΑΙ
Ασφάλεια HISS