Project Description

Διαθέσιμα Χρώματα:

Ελεύθερο πνεύμα, αστικό στυλ

Αυτοπεποίθηση. Αυτό σου δίνει το ADV350.

Συνδυάζει σπορ ισχύ κινητήρα και στιβαρό πλαίσιο με ομαλή λειτουργία κατάλληλο για όλα τα εδάφη. Μια ακατανίκητη επιθυμία για ένα scooter του οποίου την αναγκαιότητα δεν είχες μέχρι σήμερα συνειδητοποιήσει .Το Smart Key σε βοηθάει επίσης να το εντοπίσεις στο πλήθος, πατώντας ένα κουμπί που αναβοσβήνει τα φλας. Η μέρα σου μπορεί να σε πάει μέσα, γύρω και έξω από την πόλη, αλλά δεν σε πειράζει. Έχεις ένα ADV350. Μπορείς να πας παντού!

Μέσα στην πόλη, αλλά και έξω απο αυτή.

Χρησιμοποιήσαμε την πλέον προηγμένη τεχνολογία μεγάλων σκούτερ που διαθέτουμε, προσθέσαμε μια μεγάλη ποσότητα DNA περιπέτειας από το πρωτοποριακό X-ADV και κατασκευάσαμε το καινούργιο ADV350.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο, με δυνατό Enhanced Smart Power+ (eSP+), τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας και βάρος μόλις 183 κιλά, για να κάνεις αστικά ταξίδια αβίαστα. Έχει μεγάλη διαδρομή αναρτήσεων (125 χιλ. μπροστά και 130 χιλ πίσω), 140 χιλ. απόσταση από το έδαφος και ελαφριούς τροχούς με πέλμα τύπου block-pattern για υποδειγματική απόσβεση των ανωμαλιών και άνεση ακόμα και σε μη ασφαλτοστρωμένες διαδρομές.

Μπορείς να πας με άνεση και ασφάλεια, όπου σε βγάζει η ημέρα.

Μέγιστη άνεση για 2 επιβάτες και ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Ενώ το σκληρό στυλ περιπέτειας σηματοδοτεί το ADV350, δεν έχουμε ξεχάσει ότι τα μεγάλα σκούτερ πρέπει να είναι άνετα και πρακτικά.

Η όρθια θέση οδήγησης και το χαμηλό ύψος σέλας μόλις 780 χιλ. καθιστούν εύκολη την πρόσβαση στο έδαφος. Ο συνολικός αποθηκευτικός χώρος των 48 λίτρων κάτω από το κάθισμα χωράει άνετα δύο κράνη full-face και έχει επιπλεόν ένα ντουλαπάκι με υποδοχή USB Type-C για να φορτίζεις το κινητό σου.

Η ζελατίνα προσαρμόζεται εύκολα με ένα μηχανισμό ασφάλισης σε τέσσερα ύψη με συνολική διαδρομή 133 χιλ. Στην ψηλότερη θέση, η ροή αέρα περνά ελεγχόμενα γύρω από τους ώμους του αναβάτη μειώνοντας την κόπωση σε μεγάλα ταξίδια με υψηλότερες ταχύτητες. Σε περιβάλλον πόλης, όπου ο δροσερός αέρας όπως και η απρόσκοπτη ορατότητα είναι κάτι που εκτιμούν οι αναβάτες, η χαμηλότερη θέση είναι ιδανική.

Ιδανικός σύντροφός μετά από μια κουραστική ημέρα.

Έτοιμος να φύγεις; Απλά βάλε το Smart Key στην τσέπη σου και οδήγησε. Το Smart Key ελέγχει τη λειτουργία του κεντρικού διακόπτη και το κλείδωμα τη σέλας χωρίς να χρειάζεται να βγει από την τσέπη του οδηγού, ενώ κλειδώνει αυτόματα το ADV350 όταν απομακρύνεται. Επίσης ελέγχει το προαιρετικό Smart top box 50L. Ένα μπουτόν ενεργοποιεί τα φλας για εύκολο εντοπισμό.

Όλα τα φώτα είναι τεχνολογίας LED, το σύστημα ESS (Emergency Stop Signals), προειδοποιεί τους χρήστες του δρόμου για τα απότομα φρεναρίσματα και τέλος ο LCD πίνακας οργάνων παρέχει εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός για να μπορεί να συγκεντρώνεται στον δρόμο.

Με την αυτοπεποίθηση του Honda Selectable Torque Control.

Ο τετραβάλβιδος Enhanced Smart Power+ (eSP+), SOHC κινητήρας χωρητικότητας 330cc του ADV350 πετυχαίνει υψηλή απόδοση ισχύος, για χρήση εντός και εκτός πόλης, χάρη στην υιοθέτηση τεχνολογίας χαμηλών τριβών. Η μέγιστη ισχύς των 29,2 PS (21,5kW) που αποδίδεται στις 7.500 σαλ. συνδυάζεται με τη μέγιστη ροπή των 31,5Nm στις 5.250 σαλ.

Ο κινητήρας του ADV350 διαθέτει επίσης Honda Selectable Torque Control (HSTC) δύο επιπέδων. Το σύστημα ανιχνεύει την οποιαδήποτε διαφορά ταχύτητας μεταξύ εμπρός και πίσω τροχού, υπολογίζει το βαθμό ολίσθησης και ελέγχει τη ροπή του κινητήρα μέσω του συστήματος ψεκασμού καυσίμου για ανάκτηση της πρόσφυσης στον πίσω τροχό. Το HSTC ενεργοποιείται και απενεργοποιείται από ένα διακόπτη στο αριστερό γκριπ. Η ένδειξη ‘ΤC’ στην ψηφιακή οθόνη αναβοσβήνει όταν το σύστημα διαχειρίζεται την πρόσφυση. Η κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 29,4km/l (WMTC mode), με το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 11,7L να παρέχει δυνατότητα αυτονομίας έως και 340km.

Σπορ κινητήρας με HSTC

Enhanced Smart Power+ (eSP+), τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας χωρητικότητας 330cc αποδίδει μέγιστη ισχύ 29,2 PS (21,5kW) και ροπή 31,5Nm. Τα συστήματα Honda Selectable Torque Control (HSTC) και Emergency Stop Signals προσφέρονται στάνταρ.

Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος

Υπάρχει άφθονος χώρος κάτω από τη σέλα , συνολικά 48 λίτρα για να αποθηκευτούν άνετα δύο full-face κράνη. Ο αποθηκευτικός χώρος διαιρείται μέσω ενός διαχωριστικού, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη. Μία θύρα USB Type-C υπάρχει στο εμπρός αριστερό ντουλαπάκι, για τη φόρτιση ενός κινητού.

LCD πίνακας οργάνων και SMART KEY

Ο πίνακας οργάνων LCD έχει δύο χιλιομετρητές, δείκτη κατανάλωσης καυσίμου, ρολόι και ένδειξη Honda SMART Key. Το έξυπνο κλειδί “SMART key” ελέγχει τη λειτουργία του κεντρικού διακόπτη και το κλείδωμα τη σέλας χωρίς να χρειάζεται να βγει από την τσέπη του αναβάτη, ενώ κλειδώνει αυτόματα το ADV350 όταν ο αναβάτης απομακρύνεται. Επίσης ελέγχει το προαιρετικό Smart top box 50L.

Έτοιμο για περιπέτεια

H έξαψη που σου δημιουργεί το να γίνεσαι ένα με την φύση συνδυάζεται απόλυτα με το σοφιστικέ στυλ που σου επιτρέπει να κινείσαι άνετα στο κέντρο της πόλης. Γνώρισε το μοναδικό scooter που σου επιτρέπει να κινείσαι με την ίδια ευκολία σε εξοχικούς δρόμους, αλλά και μέσα στην κίνηση.

Μεγάλη διαδρομή αναρτήσεων και απόσταση από το έδαφος

H μεγάλη απόσταση από το έδαφος των 140χιλ δίνει ευελιξία για να αντιμετωπιστούνε εμπόδια που συναντά κανείς στην πόλη, αλλά και σε ανώμαλο έδαφος. Το ανεστραμμένο πιρούνι (USD) 37χιλ. και τα πίσω αμορτισέρ με ξεχωριστά δοχεία αερίου-λαδιού , είναι ρυθμισμένα ώστε να παρέχουν ευελιξία, καλή κατευθυντικότητα και άριστη πληροφόρηση, έτσι ώστε να ενισχύεται η αυτοπεποίθησή του οδηγού.

Ελαφροί τροχοί με πέλμα τύπου BLOCK PATTERN

Ελαφριοί τροχοί 15 ιντσών μπροστά/14 ιντσών πίσω φοράνε tubeless ελαστικά με διαστάσεις 120/70-15 μπροστά και 140/70-14 πίσω με πέλμα τύπου block pattern, παρέχοντας άφθονη πρόσφυση στο ADV350 σε όλες τις συνθήκες και σε όλα τα εδάφη.

Ενδεικτική τιμή

ADV 350: 7.290€

ADV 350 Smart Top Box: 7.810€

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΒΑΡΗ

Χωρητικότητα μπαταρίας 
Γωνία κάρτερ
Ακτίνα στροφής (μ.)
Απόσταση από το έδαφος (χιλιοστά)
Βάρος πλήρως υγρών (κιλά)
Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Υψος) (χλστ) 2.182 x 839 x 1.282
Ίχνος (χλστ) 115
Κατανάλωση καυσίμου (λίτρα/χλμ)
Μεταξόνιο (χλστ) 1477
Τύπος πλαισίου Διπλής δοκού αλουμινίου
Ύψος σέλας (χλστ) 965
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (λίτρα) 8

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τροφοδοσία Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός CDI
Σχέση συμπίεσης 13.5 : 1
Τύπος 1-κύλινδρος, 4-χρονος, υγρόψυκτος Unicam
Μίζα Ηλεκτρική
Διάμετρος & Διαδρομή (χλστ) 96 x 62.1
Διάμετρος γκαζιού (χλστ)
Εκπομπές CO2 (γρ/χλμ)
Κυβισμός (cc) 449.7cc
Μέγιστη ισχύς KW (PS) / στροφές
Μέγιστη ροπή (Nm/στροφές)
Χωρητικότητα λαδιού (λίτρα)
1.25

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Τύπος συμπλέκτη Υγρός, πολύδισκος
Λειτουργία συμπλέκτη
Τελική Μετάδοση Αλυσίδα
Κιβώτιο ταχυτήτων
Τύπος μετάδοσης Μηχανικό
Quick Shifter

ΤΡΟΧΟΙ

Φρένα Εμπρός Δισκόφρενο 260 χλστ.
Φρένα Πίσω Δισκόφρενο 240 χλστ.
Ανάρτηση Εμπρός Ανεστραμμένο πιρούνι Showa 49 χλστ.
Ανάρτηση Πίσω Showa monoshock με μοχλικό Honda Pro-Link
Εμπρός ελαστικό Dunlop Geomax AT81F
Πίσω ελαστικό Dunlop Geomax AT81
Διαστάσεις Εμπρός Ελαστικού 90/90-21M
Διαστάσεις Πίσω Ελαστικού 120/90-18M
Τροχός Εμπρός Ακτινωτή
Τροχός Πίσω Ακτινωτή

ΟΡΓΑΝΑ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

12v Socket
Προβολέας
Πίνακας οργάνων
Πίσω φως
Φώτα ημέρας
Φώτα στροφής
Συνδεσιμότητα
Πρίζα
Αυτόματη απενεργοποίηση φλας
Cruise Control
Ειδοποίηση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης
Ασφάλεια